Best hosting webBest offshore web hostingianvezitraiesteCheap hosting reviewCheap ircd hostingsimti categoria 2013
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Aducerea moastelor Sfantului Nectarie in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie

ian. 30, 2013, categoria Stiri.

Zilele de 26 si 27 Ianuarie 2013, au fost zile de sarbatoare pentru Biserica Sfintii Stefan Cel Mare si Nectarie, deoarece Sfantul Ierarh Nectarie din Eghina, vindecatorul de boli a binecuvantat credinciosii din Oshava, Canada cu aducerea sfintelor sale moaste. 
Cu binecuvantarea IPS Nicolae, un fragment din cinstitele moaste ale Sfantului Ierarh Nectarie, au fost aduse spre a se pastra in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie din Oshawa.
Aducerea moastelor Sfantului Nectarie in Biserica Sfintii Stefan cel Mare si Nectarie vine ca un raspuns la evlavia tot mai mare a credinciosilor pentru ierarhul taumaturg, si cunoscut mai ales ca ajutator al celor bolnavi de cancer. 
In seara zilei de 26 decembrie, IPS Nicolae impreuna cu PS Episcop Ioan Casian de Vicina si a unui sobor de preoti s-a savarsit slujba de primire a sfintelor maoste, dupa care a urmat Taina Sfantului Maslu.Duminica, 27 Ianuarie, s-a oficiat Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie Arhiereasca in prezenta IPS Arhiepiscopul Nicolae si PS Episcop Vicar Ioan Casian de Vicina, urmata de o Agapa Crestina, sarbatorind un an de la cumpararea bisericii. 

"Il vezi traind in lume, si totusi simti ca nu este al lumii, este om, dar traieste asemenea ingerilor. Slavit fiind de lucrarea Duhului, izvoraste tamaduiri si har bogat. Pentru aceea ii strigam, Bucura-te Parinte Nectarie!" 

 



Romanie, plai de dor