frdaniel@romanianholytrinityorg adrianlectura romana limbamartstiri categoria 2013adrianCheap adult hostingCheap hosting reviewiunie dataWhere to buy hostingWindows virtual hosting
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din cele doua Americi anunta a zecea editie a taberei ortodoxe pentru copii

mart. 31, 2013, categoria Stiri.

Va fi o noua locatie care ne permite desfasurarea taberei in luna iulie. Tabara ucrainiana din Emlenton nu era accesibila decat la sfarsitul lunii august. Noua tabara are urmatoarea locatie 4125 Sam Adams Lane, Auburn NY si se afla in centrul statului NY, la doar 4 ore distanta de Montreal, Toronto, NYC, Philadelphia sau Boston si la 6 ore de Detroit sau Windsor. Pe malul lacului Cayuga fosta tabara Girl Scout, YAIEWANO este un loc special cu conditii extraordinare oferind astfel ocazia participării până la 120 de copii, cu vârsta minimă de 7 ani.

Tabăra se va desfăşura între 06 iulie si 03 august 2013. Tematica taberei va fi: "Sf. Constantin si Elena: puterea credintei si libertatea religioasa”

Programul include participarea la slujba de dimineata si seara, pictura de icoane pe sticla, ore de muzica, limba romana, lectura si discuţii deschise, activităţi sportive ca înot, volei, fotbal, drumeţii si multe altele

Pentru detalii si voluntariat va rugam sa contactati pe Daniel Adrian Ene la frdaniel@romanianholytrinity.org sau la tel 585-924-8737 până la data de 1 iunie 2013.



Romanie, plai de dor