Best canadian web hosting companiesaugusttabăra copii pentruBest vps companyrugămînsă gratuitadrianataşate formularelorpentrulimită
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi organizeaza tabara de vara pentru copii

mai 4, 2010, categoria Stiri.

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi va anunţa a şaptea ediţie a taberei ortodoxe pentru copii. Tabăra va avea loc şi anul acesta în Emlenton, Pennsylvania (110 All Saints Road, Emlenton, PA 16373) astfel oferind ocazia participării până la 80 de copii, cu vârsta minimă de 4 ani. Tabăra se va desfăşura între 21 august şi 4 septembrie 2010.

Tematica taberei va fi Viaţa Mântuitorului Iisus Hristos„Poruncă sau îndemn? -Lăsaţi copii să vină la mine ….. (Mt. 19.14)-”. 
Programul include participarea la slujba de dimineaţă şi seara, pictura de icoane pe sticlă, ore de muzică, lectură şi discuţii deschise şi activităţi sportive ca înot, volei, fotbal şi drumeţii.
Preţul: $400.00/copil pentru cele doua săptămâni. Pentru familiile cu mai mulţi participanţi la tabără: preţul pentru primul copil se va plăti integral apoi se oferă o reducere de $20.00 pentru fiecare copil. Copii sub 7 ani participă gratuit însă vor trebui însoţiţi de unul din părinţi sau cu un însoţitor aprobat de părinte.(însoţitorul va plăti preţ integral)

Pentru a participa la această tabără este necesară completarea formularelor ataşate şi trimiterea lor împreună cu plata la adresa menţionată în formulare. Termenul limită pentru înscriere este de 21 iulie 2010.

Pentru detalii vă rugăm sa contactaţi:

Pr. Daniel Adrian Ene 1(585)705-9288
Florina Radu 1 (917) 916-0612



Romanie, plai de dor