Best canadian web hosting companies2013anulu cursulmartisorului"peterCheap ircd hostingtamaduiriidoamnele tuturorWindows hosting servicesWindows vps hosting reviews
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

„Balul Martisorului”, la Biserica Izvorul Tamaduirii din Rockaway, New Jersey

feb. 25, 2013, categoria Stiri.

Comunitatea romaneasca de la Biserica  Izvorul Tamaduirii din New Jersey, invita toti romanii si nu numai pentru a sarbatori impreuna frumoasa traditie a martisorului, purtata din generatie in generatie inca din perioada  daco-romana. Tot odata in aceasta zi se va  arata cinstea si pretuirea tuturor doamnele din comunitate, prin voia buna si atentia sporita de care se vor bucura.

Organizarea acestui eveniment are ca scop principal alcatuirea in jurul Bisericii Izvorul Tamaduirii, a unei  “familii” crestin-ortodoxe unite care sa participle atat in cadrul  programului  liturgic cat si al evenimentelor ce vor avea loc in cursul anulu.

Cei care vor participa la acest "Bal al Martisorului" nu vor fi doar simpli partasi ai unei petreceri de  neuitat alaturi de cei dragi, caci prin cumpararea unui bilet veti adauga o sansa reala de reusita gandului, ca intr-o buna zi comunitatea romana ortodoxa se va putea mandri cu o Biserica  in orasul Rockaway, New Jersey.

Data si ora: Martie 2, 2013, ora 5pm-9pm.

Balul Martisorului se va desfasura in Sala de Festivitati a Bisericii Sf. Peter and Paul din Rockaway. Adresa completa este:
64 Beach Street, 
Rockaway, NJ, 07866 



Romanie, plai de dor