care2005sept 2012Best video web hostingBest web hosting in australiaseptorganizatWhere to buy hostingsept 2012nicolae
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Balul Toamnei organizat la parohia „Sf. Matei” din Ottawa

sept. 28, 2012, categoria Stiri.

Parohia "Sf. Matei" din Ottawa va invita la Balul Toamnei, pe data de 27 Octombrie, 2012, cu incepere de la ora 5 PM. Evenimentul va avea loc la adresa 1000 Byron Ave., Ottawa, ON. Accesul se va face pe baza biletului de intrare care poate fi cumparat pentru $40 pentru un adult si $30 pentru elevi si studenti. Intrarea este libera pentru copii sub 7 ani. Acest eveniment este organizat in vederea de strangere de fonduri pentru construirea noii bisericii, astfel incat toate încasările vor fi folosite pentru plata aplicaţiei de Site Plan Control, care este necesară pentru începerea proiectului de constructie.

 

Parohia „Sf. Apostol Matei” din Ottawa a luat fiinţă în 1981 prin străduinţa unui grup de credincioşi din Ottawa-Gatineau, care simţind nevoia de rugăciune in limba maternă au făcut demersurile necesare către Arhipiecopia Ortodoxă Română din America și Canada, in scopul infiinţării unei parohii, care să răspundă nevoilor duhovnicesti ale românilor din zona capitalei federale a Canadei.

La data de 25 decembrie 1982, prin grija Inaltpreasfinţitului Victorin, Arhiepiscopul Arhiepiscopiei Misionare Ortodoxe Române din America şi Canada, Părintele Mitrofor Vasile Vasilache a slujit prima Sf. Liturghie.

 

Părintele Grigorie Ţăpuc slujește Biserica „Sfântul Apostol şi Evanghelist Matei” din octombrie 2005, cu binecuvântarea Inaltpreasfinţitului Arhiepiscop Nicolae Condrea.



Romanie, plai de dor