mart categoriamultiBest offshore web hostingmart 2013 categoriacutit furculita individualetrebuit masini stivuiteunicapeste2013prajituri
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Biserica Sf. Nicolae din Vancouver, BC a initiat o colecta benevola de produse si bani pentru saraci

mart. 18, 2013, categoria Stiri.

Cu ocazia "Mosilor de iarna" 2013 biserica Sf. Nicolae din Vancouver, BC a initiat o colecta benevola de produse si bani pentru organizarea pregatirii pachetelor de hrana pentru saraci (homeless).
S-au colectat in final 55 de pui, un curcan si patru pachete de carnati proaspeti si 1500$.
Ziua de luni, 11 Martie a fost dedicata pregatirii si oferirii hranei proaspete pentru cina saracilor de pe Main and Hastings, in Chinatown.
S-au pregatit peste 500 de portii de supa de pasare cu taitei, peste 500 de portii de friptura cu pilaf de pasare, respectiv cu pure de cartofi sau cartofi la tava. La acestea s-au adaugat, la pachetele complete ce s-au pregatit, paine de casa, prajituri de casa, sucuri si pachetele individuale cu furculita, cutit si servetel de unica folosinta.
Odata pregatite, puse in cutii si stivuite in masini n-a trebuit mai multe de 20 de minute numarului mare de voluntari printre care multi copii si tineri sa distribuie pachetele. Drept multumire, o persoana din multimea celor care au primit pachetele a adus o chitara si a cantat pentru voluntari!
Multumim si noi donatorilor, voluntarilor si doritorilor de bine pentru lucrul binefacut si cu drag.
Dumnezeu sa faca parte sufletelor celor pomentiti si sa dea prosperitate si bucurii ostenitorilor!



Romanie, plai de dor