nov categoria stiriBest vps companyBest web hosting in australiaBuydomains promo codeCheap adult hostingnov categoria stiriWeb site hosting servicesWhere to buy hostingnovgavril conduse chicago
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Colinde si obiceiuri traditionale romanesti la catedrala Sf. Imparati din Chicago

nov. 29, 2013, categoria Stiri.

Catedrala Sf. Imparati Constantin si Elena din Chicago va invita sa luati parte la o prezentare de colinde si obiceiuri traditionale romanesti, pe data de 29 decembrie 2013, duminica, dupa slujba. Aceasta prezentare se vrea a fi pe zone folclorice, oferindu-ne astfel, tuturor,  bucuria de a cunoaste mai bine obiceiurile stramosesti din preajma sfintei sarbatori a nasterii Mantuitorului. Copiii nostri pot sa afle lucruri pe care nu le stiau despre traditiile noastre si, totodata, devenind familiarizati cu ele, le-ar putea prelua si duce mai departe. Cei interesati se pot adresa pentru:
– zona Moldovei, Roxanei Iacob
-zona Ardealului, Ionel Marginean
                                    
Asteptam ca si alte zone folclorice sa fie reprezentate sau, mai bine-zis, sa isi gaseasca reprezentantii: Banatul, Oltenia, Maramuresul, Dobrogea si Republica Moldova.
Vor veni sa ne colinde, grupurile de colindatori de la Biserica Sf. Maria si de la Biserica Nasterea Domnului din Chicago conduse de d-l Gavril Rus.



Romanie, plai de dor