liturghii slujirea inceputnov 2013Best video web hostingBest vps companyliturghii  Cheap ircd hostingWeb site hosting services2013Windows vps hosting reviews
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Hram la parohia Sf. Mihail din Southbridge, MA

nov. 29, 2013, categoria Stiri.

   In week-endul din 16-17 noiembrie 2013 IPS Nicolae a vizitat parohia cu hramul Sf. Mihail din Southbridge, MA cu ocazia praznuirii hramului. Anul acesta sarbatoarea hramului a fost mutata o saptamana mai tarziu, pentru a coincide cu sedinta Adunarii pentru protopopiatul de est care s-a desfasurat in Southbridge.
Praznuirea a inceput cu slujirea Vecerniei de catre IPS Nicolae impreuna cu preotii de la celelalte parohii ortodoxe din zona si credinciosii parohiei. Ziua de duminica a inceput cu slujirea Sf. Liturghii de catre IPS Nicolae ajutat de Pr. Peter Michael Preble, preotul paroh si Pr. John Daly de la parohia albaneza Sf. Nicolae din Southbridge.


    Dupa Sf. Liturghie toti cei prezenti au fost invitati la o masa festiva in sala sociala a parohiei Sf. Mihail unde IPs Nicolae a multumit credinciosilor pentru ospitalitatea cu care au gazduit Sedinta Adunarii de Protopopiat pentru Estul SUA. In anul 2014 parohia Sf. Mihail din Southbridge, MA va aniversa 90 de ani de la infiintare, eveniment ce va fi marcat prin evenimente speciale.



Romanie, plai de dor