Best hosting websfantaiubiBest vps company orfani copiiiCheap adult hostingmelvinaorfaniWindows vps hosting reviews
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Organizatia caritabila Sf. Parascheva invita la un eveniment de strangere de fonduri

mart. 5, 2013, categoria Stiri.

Organizatia caritabila Sfanta Paraskeva din Chicago este in permanenta misiune in a acorda ajutor de urgenta si a pregati programe de dezvolatre pentru copiii orfani din Romania, fara a-i judeca sau a avea preferinte, in mod primordial bazandu-se pe ajutotul venit de la comunitatea romaneasca din Chicago dar si pe alti suporteri si simpatizanti, colectand deci ajutoare si directionandu-le acolo unde este nevoie.

In acest efort, urmatorul eveniment al organizatiei, din 16 Martie 2013 este o incercare de a aduce iubitorii de Ping-Pong, sah, table sau remi impreuna intr-un turneu caritabil, alaturi de familiile si prietenii lor. Rezultatul, ne asteptam sa fie o conlucrare intre intalnirea frateasca si misiunea crestina, pe care toti trebuie sa o imbratisam -aceea de a ne iubi intre noi si a ajuta pe cei in nevoie.

Va multumim tuturor pentru interesul manifestat pentru evenimentul organizatiei caritabile Sfanta Paraskeva, si speram sa ne intalnim cu totii Sambata 16 Martie la Dunham Park Chicago Park District (in sala de sport) la adresa 4638 N. Melvina Ave Chicago, IL. 60630.Parcarea este gratuita in partea dispre parc. Pentru informatii aditionale se poate accesa www.spcharity.org

 



Romanie, plai de dor