aibeinca 5:00noastreCheap ircd hostingiulieWhere to buy hostingam Windows vps hosting reviews
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Organizatia Doamnelor din parohia Sf. Maria din Atlanta, Ga organizeaza un yard sale de vara

iun. 22, 2013, categoria Stiri.

Sambata, 13 Iulie de la 10:00 am  pana la 5:00 pm , Organizatia Doamnelor din parohia Sf. Maria din Atlanta, Ga organizeaza un Yard sale de vara. Toti banii stransi din vanzarea obiectelor vor intra in contul de constructie a parohiei noastre.
Daca aveti acasa obiecte pe care doriti sa le donati in acest scop va rugam sa le aduceti la Biserica pana in ziua vanzarii sau in dimineata de 13 Iulie pana la ora 10:00. Toate obicectele vor fi depozitate in sala de clasa si scoase la vanzare in ziua de 13 Iulie.

Conditiile de participare la Yard sale:
–    Va rugam sa aduceti obiecte care inca se pot folosi si care sunt in buna conditie de functionare. Nu acceptam obicecte stricate, murdare sau de uz personal.
–    Toate abiectele aduse trebuie sa aibe lipite sau atasate preturile care vor fi stabilite de donatori. Noi nu avem voluntari destui si timpul necesar pentru a pune preturi la toate obiectele. Ajutati Biserica daca de acasa va etichetati toate obiectele cu preturile corespunzatoare.
–    Daca marfa va fi adusa inainte de ziua vanzarii noi ne vom ocupa cu sortarea ei. Daca aduceti obiectele in dimineata de 13 Iulie va rugam sa le sortati singuri punand fiecare obiect la categoria lui.
–    Vrem ca toata lumea sa inteleaga ca tot ceea ce facem la aceasta vanzare este pentru Biserica si pentru strangerea de fonduri. Toata munca voluntara si tot efortul depus fie prin aducerea obiectelor pentru vanzare fie prin prezenta la Biserica in ziua vanzari, este un efort depus pentru parohia noastra si buna ei functionare.
–    Se vor accepta numai bani cash fara alte mijloace de plata

 



Romanie, plai de dor