martactualaBest video web hostingromane literaturii2014clasicemartspiritualitateWindows virtual hostingspiritualitatea
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Revista Lumina Lina

mart. 5, 2014, categoria Stiri.

A aparut nr. 1/2014 al revistei Lumina Lina din New York in cadrul Institutului Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa.
Unul dintre principalele obiective ale Bisericii si Institutului nostru consta in organizarea si desfasurarea unei sustinute activitati teologice, pastorale, spirituale si culturale, de prezentare a ideilor teologice care framanta lumea actuala, si de asemenea de prezentare a literaturii romane clasice si contemporane. In acest scop a fost publicata revista Lumina Lina trimestrial (din 1996), in format carte, in conditii grafice de inalta tinuta profesionala, corespunzatoare cu aspiratiile si interesul pentru spiritualitatea si cultura romaneasca autentica manifestate in comunitatea noastra.

Revista Lumina Lina a fost mentionata, recenzata, prezentata in numeroase reviste din tara si din strainatate. Dintre acestea se pot numi cateva: Romania Literara, Tribuna, Tomis, Convorbiri Literare, Dacia Literara, Poesis, Gazeta de Transilvania, Poezia, Viata Cultelor, Graiul Maramuresului, Literatura si Arta, Hyperion, Meridianul Romanesc, New York Magazin, Romanian Journal, Origini, Metamorfoze, Salonul Literar, Luminatorul, Credinta, Lumea Romaneasca, Scala Coeli, Eminescu, Oglinda Literara, Adevarul Literar (Vaslui), Viata de pretutindeni, Opinia Nationala, Biblioteca Bucurestilor, s.a.



Romanie, plai de dor