horaiuliedeschidereastiri2013 categoria stiriasemeneadataasemeneaiulie festivaldoamnei
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Romanian Summer Festival, 27 iulie 2013

iun. 22, 2013, categoria Stiri.

Romanian Summer Festival, 27 iulie 2013

Sâmbătă 27 iulie 2013, la New Gracanica Serbian Monastery, 35240 W Grant Ave. Third Lake IL 60046, va avea loc a II-a ediţie a Romanian Summer Festival, organizat de Catedrala Sf. Impăraţi Constantin şi Elena din Chicago. Programul va cuprinde Sf. Liturghie de la 9.00 am, urmată de deschiderea Festivalului în frumosul peisaj al Mănăstirii. Nu vor lipsi formaţiile Vox Maris şi Rapsodia Carpaţilor. Printre artiştii invitaţi se numără Viorica Ţepeş, Doru Bândilă și ansamblurile Hora şi Mioriţa.

Va facem cunoscut ca in data de 27 iulie vom avea Festivalul Romanesc de Vara, organizat de Catedrala noastra, la Nova Gracanica, la care va asteptam sa participati. Printre activitatile desfasurate pe scena, se va organiza Parada Portului Popular la care va rugam sa va inscrieti, indiferent de varsta. Aceasta parada va constata in prezentarea detaliata costumului popular purtat de dumneavoastra. Vom avea si un juriu care va acorda premii.

Pentru mai multe informatii, va punem la dispozitie un e-mail: alinavance18@yahoo.com sau puteti sa va adresati direct doamnei Alina Vance Lupu.

De asemenea va fi organizat un turneu de fotbal. Pentru cei mici vor fi organizate jocuri distractive.

Vă rugăm să vă rezervaţi data de 27 iulie 2013 si sa anuntati si apropiatii din zona Chicago. 



Romanie, plai de dor