pentruportuluiprintre activitățileBest web hosting in australiamulterugamCheap hosting reviewiuldatafestivalului
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Romanian Summer Festival, 27 iulie 2013

iul. 23, 2013, categoria Stiri.

Sâmbătă 27 iulie 2013, la New Gracanica Serbian Monastery, 35240 W Grant Ave. Third Lake IL 60046, va avea loc a II-a ediție a Romanian Summer Festival, organizat de Catedrala noastră. Programul va cuprinde Sf. Liturghie de la 9.00 am, urmată de deschiderea Festivalului în frumosul peisaj al Mănăstirii. Nu vor lipsi formațiile Vox Maris și Rapsodia Carpaților. Printre artiștii invitați se numără Viorica Țepeș, Doru Bândilă și ansamblurile Hora și Miorița. De asemenea va fi organizat un turneu de fotbal. Pentru cei mici vor fi organizate jocuri distractive.

Vă rugăm să vă rezervați data de 27 iulie 2013. Spuneți și altora!

 

PARADA PORTULUI POPULAR LA FESTIVAL

Printre activitățile desfășurate pe scena Festivalului se va organiza Parada Portului Popular la care vă rugam să vă înscrieți, indiferent de vârstă. Această paradă va consta în prezentarea detaliată a costumului popular purtat de dumneavoastră. Vom avea și un juriu care va acorda premii.

Pentru mai multe informații, vă rugam sa scrieti la adresa de email alinavance18@yahoo.com sau puteti să vă adresați direct doamnei Alina Vance Lupu.



Romanie, plai de dor