categoriaBest video web hostingtransmise seraphim cuvantulslujbele atat cuvantulCheap hosting reviewCheap ircd hostingWeb site hosting servicescategoria2010 categoria stiriottawa
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Seara Duhovniceasca la Chicago cu IPS Seraphim de Ottawa

mai 20, 2010, categoria Stiri.

Maine, 21 Mai 2010, cu prilejul sarbatoririi Sf. Imparati Constantin si Elena, va avea loc slujba Sfintei Liturghii cu incepere de la ora 9:30 AM, la catedrala arhiepiscopala din Chicago (5410 N. Newland Ave., Chicago, IL). In cadrul slujbei va sluji Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Nicolae Condrea impreuna cu Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Seraphim de Ottawa (OCA).

Inaltpreasfintia sa Seraphim a raspuns invitatiei catedralei Sf. Imparati Constantin si Elena de a fi in mijlocul credinciosilor ortodocsi din Chicago pe durata sarbatorii hramului. Cu acest prilej Vineri, 21 Mai dupa slujba Vecerniei (7 PM), Arhiepiscopul de Ottawa va adresa un cuvant de invatatura celor prezenti. Sunteti cu totii asteptati sa participati la acest eveniment avand deasemenea ocazia de a intra in dialog cu distinsul oaspete al catedralei, un ales duhovnic.

Atat slujbele religioase, cat si Cuvantul IPS Seraphim vor fi transmise in direct de postul nostru de radio.

Slujba hramului se va oficia Duminica 23 Mai, cand pe langa cei doi prelati a fost invitat si Consulul General al Romaniei la Chicago, domnul Lucian Leustean.



Romanie, plai de dor