data lista sa-iian2013ianteologieromanieiWeb site hosting servicessa-i numeleortodoxaWindows virtual hosting
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Simpozionul anual Mihai Eminescu la New York (163 de ani de la nasterea poetului)

ian. 10, 2013, categoria Stiri.

Sambata, 12 ianuarie 2013, cu incepere de la ora 1:30 PM, la Consulatul General al Romaniei din New York (38 Street cu 3 Ave. in Manhattan, NY) se va desfasura simpozionul anual Mihai Eminescu.

In ultimele doua decenii Simpozionul “Eminescu” organizat de Institutul Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa din New York, reprezinta cel mai amplu eveniment cultural academic dedicat lui Eminescu din Statele Unite ale Americii, la care au participat numerosi distinsi profesori, scriitori, cercetatori de profil si artisti.

In cadrul Simpozionului “Mihai Eminescu”, Galeria de arta “Spiritus” (Director artistic Viorica Colpacci) a Institutului Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa, va prezenta o expozitie dedicata marelui geniu al poeziei romanesti.

IMPORTANT
Fiecare persoana care vrea sa participe la acest eveniment trebuie sa scrie la damianth@aol.com sau sa sune la 917-892 6013 sau 718-626 6013 pentru a cere ca numele sa-i fie pus pe lista ce va fi data la poarta consulatului. Accesul se va face in baza acestei liste potrivit uzantei Consulatului Roman.



Romanie, plai de dor