Best canadian web hosting companies1572 este: autobuzulBuydomains promo code –Cheap hosting reviewroadWeb site hosting servicesslujbelor
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Va invitam la sărbătorirea hramului bisericii Mănăstirii Sf. Dimitrie cel Nou din Middletown, NY, Înălţarea Domnului

iun. 13, 2013, categoria Stiri.

Avem bucuria de a vă invita să participaţi Sâmbătă 15 iunie 2013 la sărbătorirea hramului bisericii Mănăstirii Sf. Dimitrie cel Nou din Middletown, NY, Înălţarea Domnului. Cu această ocazie vom avea prilejul să îndeplinim ultima dorinţă a marelui păstor de suflete, Arhimandritul Mitrofor Doctor Vasile Vasilache, fostul paroh al Bisericii Sfântul Ierarh Nicolae şi totodată cel care a iniţiat înfiinţarea mănăstirii Sfântul Dimitrie cel Nou, de a fi înmormântat în incinta mănăstirii ctitorite de Sfinţia Sa. Rămăşitele pământeşti ale părintelui vor fi aduse de la cimitirul St. Michael din New York City şi reînhumate conform tradiţiei crestin ortodoxe sâmbătă după Sfânta Liturghie în noul loc de veci pregătit în incinta mănăstirii.   

  

Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfinţitul Nicolae, Arhiepiscopul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române în Cele Două Americi, Preasfinţitul Ioan Casian de Vicina, Episcopul Vicar, împreună cu un sobor de preoţi de la parohiile si mănăstirile ortodoxe din Nord-Estul Statelor Unite.

  

Pentru credincioşii din New York City care nu dispun de mijloc de transport se va închiria un autobuz care va pleca sâmbătă la ora 7.00 AM din faţa bisericii Sf. Nicolae din Woodside. Preţul transportului cu autobuzul este de $30/persoană. Pentru informaţii si rezervări o puteţi contacta pe d-na Geta Alexandru la nr. de telefon (718)-440-0114.

  

Vă aşteptăm cu drag să vă bucuraţi alături de noi de acest prilej de rugăciune, unitate şi comuniune sufletească şi împreună, cu credinţă şi smerenie, să slăvim pe Dumnezeu cel unit în Treime, Tatăl, Fiul si Duhul Sfânt şi să aducem un ultim omagiu Părintelui Vasile Vasilache!

   

Programul slujbelor este următorul:

 – Vineri 14 Iunie – ora 6.30 PM – Vecernia Mare

– Sâmbătă 15 Iunie – ora 9.00 AM – Utrenia

                            – ora 10.00 AM – Sfânta Liturghie

                            – ora 12.30 PM – Reînhumarea Părintelui Vasile Vasilachi

                            – ora 01.30 PM – Agapa Frăţească

 

Adresa mănăstirii este: 1572 Mountain Road, Middletown, NY 10940.

Informaţii se pot obţine la numărul de telefon (845)-386-3998 sau prin email la adresa sfdumitru_ny@yahoo.com.



Romanie, plai de dor