decBest offshore web hosting2012 categoria2012 categoria stiridec2012 decdec categoriadecWindows virtual hostingcategoria
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Ziua Nationala a Romaniei in SUA

dec. 2, 2012, categoria Stiri.

Ziua Nationala a Romaniei in SUA
 
Duminică 2 Decembrie 2012 la Biserica Sf. Ap. Petru si Pavel din New York a fost sarbatorita Ziua Naţională a României (1 decembrie). Evenimentul a avut loc dupa slujba Sfintei Liturghii.
Introducerile au fost făcute de Pr. Dr. Theodor Damian şi criticul şi istoricul literar M.N. Rusu Invitatul evenimentului, Prof. Dr. Doru Tsaganea a vorbit despre semnificaţia evenimentului.
 
Tot duminică 2 Decembrie, la catedrala Sf. Împăraţi Constantin şi Elena din Chicago a fost organizat un moment aniversar cu prilejul zilei naţionale a României. După slujba Sf. Liturghii a fost slujit un parastas pentru eroii neamului romanesc, apoi un grup coral bărbătesc a interpretat mai multe colinde si cantece patriotice in sala sociala a comunitatii.
 
Pe data de 2 Decembrie 2012 Școala Duminicală de la catedrala “Buna Vestire” din Cleveland, OH a prezentat sceneta D-l Goe cu ocazia zilei Naționale a României și a Anului Caragiale. De asemenea a fot pregatit un moment poetic. Evenimentul a fost prezentat comunităţii în sala socială a bisericii.


Romanie, plai de dor