Best offshore web hostingfost oxfordstreet school/georgeorganizataBuydomains promo code10:00romancaWhere to buy hostingkelloggcentrul impreuna
Radio Credinta Online
Asculta Radio Credinta
Winamp  windows Media Player  Real Player  QuickTime

Expozitie de icoane Aurelia Chiriac Carabinieru, la Oxford

nov. 15, 2010, categoria Stiri.

Artista romanca Aurelia Chiriac Carabinieru isi inaugureaza o expozitie de icoane luni, 15 noiembrie, de la ora 19:00, in Worcester College, University of Oxford, transmite Romanian Global News, care citeaza Societatea Romanca din Marea Britanie.

Expozitia a fost organizata de catre Aurelia Chiriac Carabinieru si Dr. Elena Ene D-Vasilescu, History Faculty, University of Oxford, Centre for the Study of Religion in Public Life, Kellogg College, Old Boys High School/George Street, OX1 2RL/ 62 Banbury Road, OX2 6PN,Tel. 0044-(0)1865-714762.

Icoanele vor fi expuse pana pe data de 20 noiembrie 2010.Capela este deschisa zilnic intre orele 10:00 si 18:00, iar corul capelei va canta de la 18:15, in ziua deschiderii expozitiei.

Aurelia Chiriac Carabinieru este un artist din generatia contemporana de iconografi ortodocsi din Romania, ale carei lucrari reflecta o simbioza perfecta intre lumea terestra si lumea revelata a ingerilor, invitand la meditatie si detasare. Aurelia Chiriac Carabinieru a absolvit Universitatea de Psihologie si Asistenta Sociala din Iasi cu o teza de estetica. Impreuna cu Centrul de plasament Bucium din Iasi a infiintat Centrul de iconografie pentru copii cu abilitati creative. Lucrarile acestora au primit premiul I la expozitia internationala Life Always Prevail din Tel Aviv. In prezent, icoanele artistei sunt expuse in manastiri si biserici din Romania si Anglia. Expozitia este organizata de Societatea Romanca cu sprijinul Ambasadei Romaniei, Institutului Cultural Roman, al bisericii „Sf. Gheorghe" din Londra si al bisericii „Stefan cel Mare si Sfant" din Pool.



“Expozitie de icoane Aurelia Chiriac Carabinieru, la Oxford” (1 Response)

  1. IONELA FLOOD spune:

    Va multumim pentru suport , ma simt obligata sa corectez faptul ca expozitia din 2010 de la Oxford a fost organizata de catre Aurelia Chiriac Carabinieru si Dr. Elena Ene D-Vasilescu, History Faculty, University of Oxford, Centre for the Study of Religion in Public Life, Kellogg College, Old Boys High School/George Street, OX1 2RL/ 62 Banbury Road, OX2 6PN,Tel. 0044-(0)1865-714762 , http://www.ocms.ac.uk/supervisors

Romanie, plai de dor